Website Energieloket Barneveld online

Website Energieloket Barneveld online

Op 17 januari opende wethouder De Kruijf de website voor het Energieloket Barneveld.

Met deze site wil de gemeente alle inwoners en ondernemers van de gemeente onafhankelijke informatie geven over energiebesparing, duurzame energie en andere duurzaamheidsonderwerpen. Op www.energieloketbarneveld.nl kunnen verschillende energiechecks worden gedaan. U kunt lezen wat er binnen de gemeente allemaal speelt op het gebied van duurzaamheid en vindt er ook leuke en mooie voorbeelden van inwoners en bedrijven die al stappen hebben gezet.

Wilt u thuis ook energiemaatregelen nemen, maar weet u nog niet goed waar te beginnen? Dan kunt u via het Energieloket contact opnemen met Teun van Roekel. Hij is de onafhankelijk energieadviseur van het Energieloket.

DEB werkt nauw samen met het Energieloket en de energieambassadeurs.


Ja, ik wil ook een bijdrage leveren aan Duurzame Energie Barneveld!

Wilt u iets betekenen in de verduurzaming van Barneveld? Neem dan nu contact op met Duurzame Energie Barneveld en overleg wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Visie van DEB

DEB (Duurzame Energie Barneveld) wil de investeringsmotor zijn voor duurzame, hernieuwbare energie in Barneveld. DEB wil dit aantrekkelijk maken voor iedereen, zoals inwoners, bedrijven en organisaties. Met als doel om zoveel mogelijk rendement van energieproducten te realiseren, binnen de lokale economie.

TelefoonMail