Barneveld start training voor energie-ambassadeurs

Barneveld start training voor energie-ambassadeurs

Wethouder Didi Dorrestijn van de gemeente Barneveld heeft woensdagavond het startsein gegeven voor de training van de energie-ambassadeurs in de gemeente. De energie-ambassadeurs gaan inwoners enthousiast maken om hun woning energiezuiniger en comfortabeler te maken.

Energie-ambassadeurs zijn inwoners van de gemeente Barneveld die al enthousiast bezig zijn met isolatie, zonnepanelen of andere energiemaatregelen in hun huis en die hun ervaringen met andere buurtbewoners willen delen. Tijdens de training leren de ambassadeurs over de technische aspecten van energiebesparing en hoe ze hun eigen ervaringen met buurtbewoners kunnen delen en initiatieven kunnen opstarten. De energieambassadeurs komen uit o.a. Barneveld, Voorthuizen, Kootwijkerbroek, Garderen en Zwartebroek.


 


Ja, ik wil ook een bijdrage leveren aan Duurzame Energie Barneveld!

Wilt u iets betekenen in de verduurzaming van Barneveld? Neem dan nu contact op met Duurzame Energie Barneveld en overleg wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Visie van DEB

DEB (Duurzame Energie Barneveld) wil de investeringsmotor zijn voor duurzame, hernieuwbare energie in Barneveld. DEB wil dit aantrekkelijk maken voor iedereen, zoals inwoners, bedrijven en organisaties. Met als doel om zoveel mogelijk rendement van energieproducten te realiseren, binnen de lokale economie.

TelefoonMail