DEB: Een stichting met een groen hart voor Barneveld

De Stichting Duurzame Energie Barneveld (DEB) is opgericht om slagvaardig in te kunnen spelen op kansen voor projectontwikkeling op het gebied van hernieuwbare energie in gemeente Barneveld. Met stichting DEB bestaat er een organisatie die maatschappelijk gedreven is en relatief snel het initiatief kan nemen om als investeringsmotor op te treden voor haalbare energieprojecten.
Zoals in de missie verwoord wil DEB vooral de investeringsmotor zijn om duurzame, hernieuwbare energieprojecten te realiseren in Barneveld. Deze projecten zijn voornamelijk gericht op productie en energiebesparing. Door het aantrekkelijk maken van het investeren in en realiseren van deze projecten houdt DEB zoveel mogelijk rendement van deze energieprojecten binnen de Barneveldse economie.

Wie zijn het gezicht van DEB?

Het bestuur van DEB bestaat uit:

  • IJsbrand Snoeij (voorzitter)
  • Mark Geerts (secretaris)
  • Ies Bos (penningmeester)
  • Matty van Leijenhorst
  • Patrick Koetsier
  • Wicha Benus treedt op als kwartiermaker.

Meer weten over DEB, onze projecten of mogelijkheden tot samenwerken of participeren? Laat het ons weten en stuur ons een bericht of bel Wicha Benus: 06 ‐ 53 87 39 97

Ga naar contact


Ja, ik wil ook een bijdrage leveren aan Duurzame Energie Barneveld!

Wilt u iets betekenen in de verduurzaming van Barneveld? Neem dan nu contact op met Duurzame Energie Barneveld en overleg wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Visie van DEB

DEB (Duurzame Energie Barneveld) wil de investeringsmotor zijn voor duurzame, hernieuwbare energie in Barneveld. DEB wil dit aantrekkelijk maken voor iedereen, zoals inwoners, bedrijven en organisaties. Met als doel om zoveel mogelijk rendement van energieproducten te realiseren, binnen de lokale economie.

TelefoonMail