Samen werken aan een duurzame toekomst

In het afgelopen decennium zijn veel initiatieven opgekomen voor lokale, duurzame, hernieuwbare energieproductie en levering. In tegenstelling tot traditionele energiebedrijven en commerciële projectontwikkelaars is, gaat het bij de initiatiefnemers van DEB om ‘lokaal voor lokaal’. Wanneer initiatieven (mede) gedragen worden door particulieren, in coöperaties of als crowdfunders, kunnen ook projecten met lagere rendementen worden gerealiseerd.

Samen investeren in duurzame energie

Lokale duurzame energieprojecten bieden volop kansen voor bedrijven en organisaties die actief zijn op gebied van fabricage, levering, installatie, het beheer en onderhoud van systemen voor duurzame energie. Daarnaast is het creëren van werkgelegenheid ook een economisch belang. Er zijn diverse Barneveldse bedrijven in staat om een rol in de realisatie en serviceverlening van lokale duurzame energieprojecten of –in geval van bio‐energie– een rol als ketenpartner op zich te nemen. DEB werkt graag samen met deze Barneveldse bedrijven en organisaties. Wilt u samen met DEB een energieproject optuigen? Neem contact op via het contactformulier.

U spaart het milieu en uw portemonnee is er ook blij mee.

Meer weten over DEB, onze projecten of mogelijkheden tot samenwerken of participeren? Laat het ons weten. Stuur ons een bericht of bel Wicha Benus: 06 ‐ 53 87 39 97

Ga naar contact


Ja, ik wil ook een bijdrage leveren aan Duurzame Energie Barneveld!

Wilt u iets betekenen in de verduurzaming van Barneveld? Neem dan nu contact op met Duurzame Energie Barneveld en overleg wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Visie van DEB

DEB (Duurzame Energie Barneveld) wil de investeringsmotor zijn voor duurzame, hernieuwbare energie in Barneveld. DEB wil dit aantrekkelijk maken voor iedereen, zoals inwoners, bedrijven en organisaties. Met als doel om zoveel mogelijk rendement van energieproducten te realiseren, binnen de lokale economie.

TelefoonMail