Contact met DEB

DEB komt graag in contact met u. Wilt u iets vragen of meer weten? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Alvast bedankt!

Onze contactgegevens zijn:

DEB Barneveld
Hermesweg 22
3771 ND Barneveld

Contact:
Wicha Benus
Telefoon: 06 ‐ 53 87 39 97
Email: w.benus@debbarneveld.nl

Contactformulier

Uw voor- en achternaam:

Bedrijf/organisatie:

Straat/nr.:

Postcode/plaats:

Telefoon:

Uw e-mailadres:

Uw bericht / vraag:

loading

Contact met het Energieloket

Wilt u meer weten over duurzaam (ver)bouwen, energie besparen of subsidies? Bel voor direct gratis en onafhankelijk energieadvies of vul onderstaand contactformulier in.
Onze energieadviseur Teun van Roekel van het Energieloket helpt u graag op weg en beantwoordt uw vragen. Hij kent de lokale ondernemers die u kunnen helpen bij de uitvoering van maatregelen. Zo wordt het voor u een stuk makkelijker om keuzes te maken.

Contactformulier

Uw voor- en achternaam:

Bedrijf/organisatie:

Straat/nr.:

Postcode/plaats:

Telefoon:

Uw e-mailadres:

Uw bericht / vraag:

loading


Ja, ik wil ook een bijdrage leveren aan Duurzame Energie Barneveld!

Wilt u iets betekenen in de verduurzaming van Barneveld? Neem dan nu contact op met Duurzame Energie Barneveld en overleg wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Visie van DEB

DEB (Duurzame Energie Barneveld) wil de investeringsmotor zijn voor duurzame, hernieuwbare energie in Barneveld. DEB wil dit aantrekkelijk maken voor iedereen, zoals inwoners, bedrijven en organisaties. Met als doel om zoveel mogelijk rendement van energieproducten te realiseren, binnen de lokale economie.

TelefoonMail